Tussen de koeien

Door neothor op woensdag 19 november 2008 18:00 - Reacties (7)
Categorie: Werk, Views: 3.159

Nee ik ben niet een boer geworden ik ben nog steeds ICT'er maar ik zit nu wel een week tussen de koeien. Op het moment ben ik namelijk gedetacheerd bij een klein bedrijfje in driebergen en hun pand bevind zich bij een boederij. Als ik dus naar buiten kijk zie ik doe koeien grazen. Heerlijk rustgevend ;)

Dat rustgevende gevoel heb ik ook wel nodig want om daar te komen moet ik langs amersfoort en dat betekend file. Ik ben al wel een aantal jaar op de weg te vinden maar niet werkelijk elke dag in een file. En elke dag blijf ik me verbazen over mijn medeweggebruikers want wat zijn er veel arrogante en stomme mensen op de weg zeg. Dat mensen niet goed kunnen rijden of weinig vertrouwen hebben in hun rijkunsten kan ik door de vingers zien. Maar mensen die vinden dat ze beter zijn dan een ander kan ik echt niet tegen. Dan moet ik zeggen dat het natuurlijk niet helpt om in een heuse nissan micra te rijden maar dat is nog geen rede om te denken dat ze meer zijn dan een ander.

De nissan micra is een bakkie dat ik ter leen heb gekregen voor deze opdracht. Omdat het nog een kleine opdracht is en ik niet heel lang in de detachering zit krijg ik nog geen lease auto en dat zal zeker geen micra zijn ;). Wel moet ik zeggen dat ik me heb verbaasd over die kleine nissan micra maar wat een beest is dat ding. Hij ziet er zo onschuldig uit maar met een 1.6 motor is hij zeker wel vooruit te branden. Dit heeft helaas twee nadelen. Het is heel makkelijk om te hard te rijden en heb de eerste bekeuring al binnen :p en het is een rot ding om file mee te rijden. Doordat hij zo pittig is moet ik heel erg op passen dat ik niet bij de voorganger achterop zit.

De opdracht zelf is leuk en bevat het implementeren van webservices binnen een .Net omgeving. Ik weet al wel hoe dit gebeurd maar nooit echt gedaan binnen .Net. Wat ik stiekum wel een beetje jammer vind is dat het in VB.Net is. Persoonlijk heb ik het niet zo op die taal. Geef mij maar brackets, curly brackets, punt komma's en pipelines in plaats van die spreek taal ;)

Ook het bedrijf, Sure-IT, is leuk om te werken. Het is wat kleiner wat ik gewend ben maar dat betekend niet minder gezellig en ook de snack-attack dat ik gewend ben op vrijdag middag komt hier voor.

Kortom heb het prima naar mijn zin

Listening to Blood Red Shoes with Forgive Nothing


http://tweakers.net/ext/f/7FkKvQ9GuAQGvBCZysLbX8oF/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/wrcnzVGxfDMJIhcPt2TUc5q6/thumb.jpg

Volgende: Beste Autofabrikanten 11-'08 Beste Autofabrikanten
Volgende: De Saga van de Oorlog van de Grote Scheuring 05-'08 De Saga van de Oorlog van de Grote Scheuring

Reacties


Door Tweakers user FatalError, woensdag 19 november 2008 18:07

Ik zal een keer toeteren als ik je bij Amersfoort tegenkom, en vervolgens asociaal mijn 'rijkunsten' tonen ;-)

Door Tweakers user painkill, woensdag 19 november 2008 18:27

Driebergen is een Nederlands dorp in de provincie Utrecht in de bosrijke omgeving van het natuurgebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het dorp wordt voor het eerst genoemd als Thriberghen in 1159.
Binnen het grondgebied van de gemeente lag als een enclave het dorp Rijsenburg, gesticht in 1810. In de loop der jaren is Driebergen met deze buurgemeente Rijsenburg aaneengegroeid zodat zij tezamen vanaf 1931 de gemeente Driebergen-Rijsenburg gingen vormen. In de loop van de jaren is Rijsenburg stedenbouwkundig geheel in Driebergen opgegaan. Het is in feite een wijk van Driebergen, maar heeft een eigen karakter behouden. Van 1964 tot aan 2006 was Sparrendaal (Driebergen) het representatieve raadhuis van de gemeente.


Beeld in Driebergs park
Driebergen-Rijsenburg is per 1 januari 2006 samengevoegd met Amerongen, Doorn, Leersum en Maarn tot de nieuwe gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Door Tweakers user jwchess, woensdag 19 november 2008 21:46

En het volgende is gekopieerd van Wikipedia over de Nissan Micra: "De Nissan Micra is een economyklasse auto van de Japanse fabrikant Nissan. Dit "instapmodel" is momenteel (2006) aan de derde generatie bezig. De auto kenmerkt zich door zuinigheid en veel binnenruimte voor een kleine auto."....

Door Tweakers user neothor, donderdag 20 november 2008 10:25

Gelukkig hebben we allemaal Wikipedia kunnen vinden :+

Door Tweakers user domi235, donderdag 20 november 2008 16:50

Hm, dat aso gedrag wanneer jezelf in een kleine auto rijdt komt me bekend voor. Moet je eens in een suzuki alto een klein stukje over de snelweg rijden. Werkelijk niet normaal hoe stoer sommige mensen wel niet denken dat ze zijn.

Door Bilal, maandag 19 augustus 2013 23:31

Gemaakt op Zo he. dat maak ik bij mij nou nooit mee. maar een gaslek dat hoeft ook niet van mij hoor. ik hoop daxt het nu rtiusg is bij je. dat je ook weer lekker ontspannen kan slapen. groetjes manon.

Door life insurance quote onli, donderdag 29 augustus 2013 15:00

Frans,In je werk als gemeenteadviseur heb ik je een antal keren ontmoet op de Classicale Vergadering van de Classis Leiden en heel aan het begin van je werk als gemeenteadviseur kwam je ook een keer kennis maken bij mij aan huis. Nu heeft de Kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Voorschoten het mij gegund om te reageren op jouw vertrek als gemeenteadviseur.Dank namens de PGV voor je inzet in deze jaren.Ans en Frans,Wat een verrassing om te lezen dat jullie je gaan inzetten voor Bijbelvertaalwerk in Maleisi√ę. Heel waardevol en misschien ook best wel moeilijk zo’n opdracht. Fijn dat jullie het samen kunnen gaan doen. Ik begrijp dat Ans enige buitenlandervaring heeft(?). In ieder geval enige ervaring met de taal en dat zal zeker goed van pas komen.Moge de Geest van God die tongen in beweging brengt ook jullie woorden in het hart geven die mensen verrassend laten kennismaken met het Goede Nieuws van de Opgestane.Hanna

Reageren is niet meer mogelijk