Alles rondom wand- en rotsklimmen.

Pijn != Fijn

Door neothor op zondag 13 januari 2008 15:52 - Reacties (8)
Categorie: Klimmen, Views: 1.794

http://tweakers.net/ext/f/arHJfQ0RpIgqFJs1xsrCqwsN/thumb.png
Ondanks ik me prima heb vermaakt op de klimwand werdt ik wel met mijn neus op de feiten gedrukt. Het is al een tijdje geleden dat ik voor het laatst heb geklommen en dat merkte ik meteen al tijdens de warming up.

Mijn knijpkracht ebde weg met elke meter die ik boulderde en moest al snel gaan rekken. Gelukkig was ik niet de enige O-). De cursus zelf verliep goed en heb nu een goed beeld van wat ik kan en waar ik aan moet werken.

Maar ik kan nu pas merken dat ik gister wat heb gedaan want kan mijn spiertjes in mijn onderarm goed voelen :D. Waarschijnlijk zal dat de volgende keren beter gaan. At least I hope so :+

Klimcursus

Door neothor op zaterdag 12 januari 2008 08:30 - Reacties (1)
Categorie: Klimmen, Views: 1.120

Met te kleine schoenen en nieuwe klimspullen zal ik vanmiddag de klimwand proberen te bedwingen. Heb er wel weer zin an. Lekker klimmen terwijl andere je wat bij proberen te brengen (Good luck :p).

Ik krijg nu al weer zin om van het voorjaar te beginnen met rotsklimmen. Ik zal niet al te ver kunnen verwacht ik omdat ik gewoon een 36 uurige werk week heb vanaf 28 januari. Maar duitsland kan wel in een weekend denk ik ;) .

Zal ik toch wat langer moeten wachten totdat ik de nieuwe rots in frankrijk kan uitproberen :(.

Listing to: 8 - Faithless - Insomnia (Moody Mix)
Current mood: :z