Alles gerelateerd tot hard-, en software die ik gebruik

Over 4000 geeks

Door neothor op zondag 24 februari 2008 13:58 - Reacties (2)
CategorieŽn: Hard-, Software, The Dev Zone, Views: 5.273

http://tweakers.net/ext/f/wxXLyuQyGJpnRY061WLKj4MI/full.png


Fosdem 2008
  • 4000+ Geeks
  • 200+ Lectures
  • 2 Days
  • 0 Euro
Het is voor mij het tweede jaar dat ik naar fosdem ben gegaan. En het is mijn ogen weer een succes. Dit heeft meer de hoeveelheid bier en gezelligheid te maken dan met de lezingen die er waren. :9

Het begon dan vrijdag avond goed met het beer event. Onbeperkt belgische bieren zuipen voor 20 eurotjes. Geen slechte deal zo zeg ik zelf ;). Maar ook zaterdag avond hebben we lekker gedronken.

Maar we kwamen natuurlijk niet alleen voor het bier maar ook voor de lezing. Alleen vielen het aantal interresante lezingen mij tegen. Van de 200 lezingen die er waren heb ik er maar een aantal bezocht namelijk:
  • PHP6
  • Wesnoth
  • Xen
  • Virtual Box
Hiervan waren vooral Xen en Virtual Box interresant omdat die een aantal dingen vertelden en zelf waarschijnlijk Virtual Box wil gaan gebruiken om mijn Ubuntu/Windows te vervangen.

Nu nog 1 laatste lezing over OpenOffice Hacking en mischien nog een boek kopen en dan voer en op de trein terug naar huis.

Extending my Desktop

Door neothor op woensdag 23 januari 2008 20:09 - Reacties (2)
Categorie: Hard-, Software, Views: 1.470

"Tring, Tring, Tring" het klonk als muziek in mijn oren want het was een grote kans dat het de postbode was met mijn pakketje. Na mijn naam en handtekening mocht ik hem mee naar binnen nemen en begon snel uit te pakken.

Tevoorschijn kwam mijn nieuwe monitor. De Iiyama ProLite E2202WS-B1. Het zou de nieuwere variant zijn van het model die ik al had maar hij is toch wat anders qua vorm. Maar dat is iets om over te mieren neuken.

Nadat ik mijn dual 17" vervangen had met een enkele 22" begon ik toch het dualscreen te missen. En na heel wat wikken en wegen toch een 2de erbij genomen. Nu alleen nog afwachten of mijn productivieit omhoog gaat :D.

Mijn nieuwe aanblik :9
http://tweakers.net/ext/f/5d3vZ4vy86vLsbRMY5VGJAfS/thumb.jpg

Listening to: Strapping Young Lad with Fucker